FacebookTwiterYoutube
ValenciàCastellanoEnglish
Inicio Inicio Extranet
   

 

Menja'm és la segona entrega de la línia editorial "La història del salvatge - quaderns de fotografia". Aquesta vegada he treballat amb sis xefs de diferentes procedències que viuen al País Valencià: Kristian Lutaud - Lyon, Bernd H. Knöller - la Selva Negra, Steve Anderson - Londres, Abdo Mushen - Palestina - Benissa, Ricard Camarena - Gandia/València, Quique Dacosta - Extremadura/Dénia.

Cada xef ha presentat un plat i un text escrit en el seu idioma matern. A més hi ha fotografies amb model realitzades expressament per aquest treball relacionades amb els aliments, així com una série de imatges de la meua obra personal que també tenen a veure amb el menjar.

Aquest LLibre d'artista ha obtés el Premi Especial del Jurat als Premis Gourmand Cook Book 2014 a Beijing, la Xina

 

FITXA TÈCNICA

Mesures: Tancat 19x26 cm. Enquadernació: cosit a ma amb tapa dura amb un colp en sec i segell de tinta acrílica.

És una edició d’artista, impressa amb tintes pigmentades sobre paper de cotó 100%, fabricat artesanalment amb dues proves d’artista i una edició numerada de 25 exemplars.

 
El disseny del logotip i el grafisme han estat realitzats per Puri Mollà Revert.
El text principal  ha estat escrit per Ximo Urenya i Montés, i la resta dels textos han estat escrits per cada un dels autors. 

Els interessats per adquirir algun exemplar es podeu adreçar a xmr@xaviermolla.com

 

VISUALITZACIÓ

Per veure l'animació anterior cal que punxes en una de les cantonades (amunt o avall) de la part dreta per passar la pàgina, o , en les cantonades de la part esquerra si és que vols tornar enrere.

Si vols veure les imatges del llibre cal que punxes en qualsevol miniatura de la part inferior.